• 6937172105
 • Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 17:00
 • αλλαγή γλώσσας: ΕΛ | EN | FR

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται ένα σωστό αποτέλεσμα που θα σας κρατήσει χαρούμενους και ξέγνοιαστους για αρκετά χρόνια.

 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  Τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αποτελούν εγγύηση του άψογου αποτελέσματος που σας αξίζει.

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  Η αξιοπιστία μας, η επιτυχημένη μελέτη και η συνέπεια στην ανέργερση και αποπεράτωση των κατοικιών των πελατών μας, μας εξασφαλίζουν την εμπιστοσύνη τους.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Κατόπιν συμφωνίας μαζί σας, μπορούμε να αναλάβουμε μέρος (π.χ. μόνο το σχεδιασμό και την έκδοση της οικοδομικής άδειας) ή το σύνολο των απαραίτητων εργασιών (παράδοση περατομένης οικοδομής "με το κλειδί στο χέρι").

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Σκελετός κτιρίου Τα κτίρια που κατασκευάζουμε είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα, το οποίο αποτελείται από μπετόν και σίδερο, όπως ταιριάζει στις συνθήκες της χώρας μας.
Τοιχοποιία Χρησιμοποιούμε τα καταλληλότερα υλικά, ανάλογα με τη χρήση του κτιρίου που κατασκευάζουμε και την περιοχή που αυτό βρίσκεται (τούβλα, πέτρα, αλλά και γυαλί ή μέταλλο κ.ά).
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Το έμπειρο προσωπικό μας εκτελεί όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια άρτια και ασφαλή ηλεκτρική εγκατάσταση, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση.
Υδραυλικές εγκαταστάσεις Τα πλήρως οργανωμένα συνεργεία υδραυλικών μας, εφοδιασμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και χρησιμοποιώντας υλικά νέας τεχνολογίας θα φροντίσουν να σας παραδώσουν έγκαιρα μία σύγχρονη σωστή υδραυλική εγκατάσταση.
Θέρμανση Μελέτη, επιλογή και εφαρμογή ενός αξιόπιστου συστήματος, το οποίο να συνδυάζει το χαμηλό κατασκευαστικό και λειτουργικό κόστος με την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας σε θέρμανση.
Επιχρίσματα Εφαρμόζουμε εξωτερικά και εσωτερικά επιχρίσματα, εμπλουτισμένα με τα κατάλληλα πρόσθετα για την στεγανοποίηση του κτιρίου σας τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση και την εμφάνιση που εσείς επιθυμείτε.
Μονώσεις Εφαρμογή νέων, βελτιωμένων μονώσεων, που θα θωρακίσουν το κτήριό σας και θα βελτιώσουν την ενεργειακή του απόδοση.
Κουφώματα Με έμφαση στην ασφάλεια, τη μόνωση, τη φωτεινότητα και την αισθητική, τοποθετούμε στο κτίριό σας ποιοτικά κουφώματα με εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο.
Δάπεδα Εφαρμόζουμε δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους από φυσικό ξύλο, laminate, κεραμικά πλακάκια, μάρμαρο, τσιμεντοκονία, συνθετικά υλικά και φυσικά πετρώματα.
Τζάκια Τοποθετούμε ενεργειακά τζάκια ή κατασκευάζουμε επι τόπου το τζάκι που εσείς έχετε ονειρευτεί, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εργονομία, αισθητική και τη σωστή λειτουργία του.
Ελαιοχρωματισμοί Χρησιμοποιώντας άριστα υλικά, εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο. Αναλαμβάνουμε τον ελαιοχρωματισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εφαρμόζοντας, εφόσον το επιθυμείτε, μοντέρνες τεχνοτροπίες που επιφέρουν εκπληκτικά και εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα.
Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες σχεδιασμού, ανάπλασης & διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, κατασκευής κήπων & εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
 
 • Τηλέφωνα:
  6978830973 (γραμματεία)

 • Αλυκή Πάρου
  Τ.Κ. 84400, Κυκλάδες

 • E-mail:

Σχεδιασμός/υλοποίηση: smileweb & συνεργάτες